Loppuvuoden

Minikuvaus 2022

Mikäli yllä näkyvä linkki ei toimi, klikkaa:

https://nxmfoto.pixieset.com/booking/jouluminit2022

Sunnuntaina 27.11.2022


10 min kuvausaikaa


(vähintään) 6 jälkikäsiteltyä jpeg-kuvaa


5 vapaavalintaista kuvaa 10x15-printtinä


85 €
klo 10-16 Honkasaaressa auki myös Sukkasilleen Lauran kahvio sekä Green Homen Eijan jouluisia kransseja!

KUVAUSPAIKKA


Kuvaus järjestetään Honkasaaressa sisätiloissa. HUOM! Sään salliessa myös ulkokuvausmahdollisuus! Laitathan meille viestiä jos olet kiinnostunut erityisesti ulkokuvauksesta.


Honkasaari sijaitsee Lappeenrannassa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.


Linkki sijaintiin:

https://goo.gl/maps/iQp13PA4tjj71Pwo6


Saareen pääsee autolla patotietä pitkin, mutta huomioikaa, että parkkipaikkoja on rajallinen määrä. Auton voi pysäköidä myös ennen patotietä olevalle venesataman parkkipaikalle ja kävellä loppumatkan. Varotaan joka tapauksessa hiekkatiellä liikkuvia aikuisia ja lapsia ☺️


Kuvaukseen saapuessa voitte tulla sisälle talon vasemmanpuoleisesta ovesta. Sisällä on pieni eteinen, jossa voitte riisua ulkovaatteenne ja katsastaa vielä tarvittaessa peiliin. Pääsette sisään kuvaushuoneeseen omalla vuorollanne.


Kuvausajat on sovittu tiiviisti, joten tulettehan paikalle ajoissa!


Tarvittaessa yhteyden saa puhelimitse:

040 7375557 / Nelli (huomioithan, ettei vastaaminen välttämättä onnistu jos juuri kuvaamassa asiakkaan kanssa)

Honkasaari, 53950

Kuvauspaikan värimaailmaa: vaaleaa jouluisilla luonnon sävyillä. HUOM: kuvat esimerkkikuvia

KUvauksen kulku


Kuvausaika on 10 minuuttia, mutta hyvillä etukäteisvalmisteluilla pyritään takaamaan kiireetön ja rento hetki. Saavuthan kuitenkin kuvaukseen ajoissa, jotta olet valmis heti kun kuvausaikasi alkaa.


Paras lähtökohta kuvaukseen on rento, hyväntuulinen ja kärsivällinen mieli.


Kuvauksen aikana ohjaamme ja annan vinkkejä olemiseen - tulettepa millaisella kokoonpanolla tahansa. Lyhyt kuvausaika tarkoittaa laajemmista miljöökuvauksista poiketen enemmän asettelua ja hiukan tarkempaa ohjeistusta.Huomioita kuvaukseen lapsen kanssa


Lapsi peilaa herkästi aikuisten ilmapiiriä ja tunnette itse lapsenne parhaiten, joten saapukaa mahdollisimman pienellä jännityksellä.


10 minuutissa ehdimme kyllä paljon, mutta on ymmärrettävää jos heti alkuun olo ei ole luontevin mahdollinen. Annetaan myös lapselle hetki aikaa tunnustella tilannetta ja pidetään tunnelma iloisena!


Etukäteisvinkit vanhemmille: jos ette tiedä minne katsoa, pitäkää huomionne lapsissa tai toisissanne. Jos lapsi ei esimerkiksi halua katsoa suoraan kameraan ja hymyillä, ei todellakaan tarvitse. Mihinkään ei pienempiäkään osallistujia pakoteta vaan myötäillään tilannetta ja edetään sen mukaan! Aikuisten tehtävä on pitää hymy huulilla ja mieli positiivisena 🙂


Valmistautuminen


Tärkein valmistautuminen on juurikin se rento fiilis. Toivon, että olette kuvausvalmiudessa kun aikanne alkaa, jotta teille varattu aika ehditään käyttää tehokkaasti.

Pukeutuminen


Kuvaus toteutetaan sisätiloissa.


Vaatetuksessa hyviä peruslinjoja on yksinkertaisuus ja mukavuus. Suuria logoja ja värikkäitä printtejä kannattaa välttää.


Kuvauspaikka on neutraalin värinen : vaaleaa ja luonnon materiaaleja. Voitte halutessanne siis pukeutua joko enemmän tai vähemmän jouluisasti. Ehkä tonttulakki tai villapaita päälle?


Sisarus ja perhekuvissa voi suosia toisiinsa sopivia sävyjä tai yhtenäistä värimaailmaa.


Miettikää kuvausvaatteiden suhteen teidän näköisiä asuja! Kuvaustilanne on mukavampi kun teillä on luonnollinen olo vaatteissanne ja toisaalta myös kuvista jää paras muisto kun näytätte itseltänne!

Tulethan vain terveenä!


Sairastumisesta voi ilmoittaa joko info@nxm.fi tai 040-7375557 (Nelli).