JOULUminit 2023

Tänä vuonna joulun minikuvaus järjestetään sunnuntaina 3.12.2023 Honkasaaressa.


Kuvaus toteutetaan Honkasaaressa pihalla sijaitsevassa kasvihuoneessa.


Sään salliessa mahdollisuus myös ulkokuviin kauniissa Honkasaaren miljöössä.


Kuvaustila sopii parhaiten 1-3 kuvattavalle henkilölle (suuremmille porukoille suositellaan lähtökohtaisesti ulkokuvausta).Samana päivänä järjestetään Honkasaaren Joulu - tapahtuma.


Päärakennukseen pääsee siis lämmittelemään sekä ennen, että jälkeen oman kuvausajan. Tapahtumassa on kahvio, myymälä sekä mahdollisesti muuta aktiviteettia sisä- ja ulkotiloissa.


Lisätietoja tapahtumasta tulee GreenHome Instagramiin: https://www.instagram.com/greenhome.viherpalvelu/


JOULUMINIKUVAUS SISÄLTÄÄ:


10 min kuvausaikaa


(vähintään) 5 jälkikäsiteltyä jpeg-kuvaa


3 vapaavalintaista kuvaa 10x15-printtinä


85 €

KUVAUSPAIKKA


Kuvaus järjestetään Honkasaaressa ulkona olevassa kasvihuoneessa. Päärakennukseen pääsee lämmittelemään sisätiloihin.


Honkasaari sijaitsee Lappeenrannassa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta.


Linkki sijaintiin:

https://goo.gl/maps/iQp13PA4tjj71Pwo6


Saareen pääsee autolla patotietä pitkin, mutta huomioikaa, että parkkipaikkoja on rajallinen määrä. Auton voi pysäköidä myös ennen patotietä olevalle venesataman parkkipaikalle ja kävellä loppumatkan. Varotaan joka tapauksessa hiekkatiellä liikkuvia aikuisia ja lapsia ☺️


Kuvausajat on sovittu tiiviisti, joten tulettehan paikalle ajoissa!


Tarvittaessa yhteyden saa puhelimitse:

040 7375557 / Nelli (huomioithan, ettei vastaaminen välttämättä onnistu jos juuri kuvaamassa asiakkaan kanssa)

Honkasaari, 53950

KUVAUKSEN KULKU


Kuvausaika on 10 minuuttia, mutta hyvillä etukäteisvalmisteluilla pyritään takaamaan kiireetön ja rento hetki. Saavuthan kuitenkin kuvaukseen ajoissa, jotta olet valmis heti kun kuvausaikasi alkaa. Kasvihuoneella ei ole erillistä tilaa vaatteiden vaihtamiselle, mutta mikäli tälle on tarvetta, pääsee päärakennukseen sisälle koko päivän ajan.


Paras lähtökohta kuvaukseen on rento, hyväntuulinen ja kärsivällinen mieli.


Kuvauksen aikana ohjaan ja annan vinkkejä olemiseen. Lyhyt kuvausaika tarkoittaa laajemmista miljöökuvauksista poiketen enemmän asettelua ja hiukan tarkempaa ohjeistusta.


HUOMITOITA KUVAUKSEEN LAPSEN KANSSA


Lapsi peilaa herkästi aikuisten ilmapiiriä ja tunnette itse lapsenne parhaiten, joten saapukaa mahdollisimman pienellä jännityksellä.


10 minuutissa ehdimme kyllä paljon, mutta on ymmärrettävää jos heti alkuun olo ei ole luontevin mahdollinen. Annetaan myös lapselle hetki aikaa tunnustella tilannetta ja pidetään tunnelma iloisena!


Jos lapsi ei esimerkiksi halua katsoa suoraan kameraan ja hymyillä, ei todellakaan tarvitse. Mihinkään ei pienempiäkään osallistujia pakoteta vaan myötäillään tilannetta ja edetään sen mukaan! Aikuisten tehtävä on pitää hymy huulilla ja mieli positiivisena 🙂


VALMISTAUTUMINEN


Tärkein valmistautuminen on juurikin se rento fiilis. Toivon, että olette kuvausvalmiudessa kun aikanne alkaa, jotta teille varattu aika ehditään käyttää tehokkaasti.


Kuvauksen varanneille lähetetään sähköpostitse erillinen esitietokysely, jossa voi kertoa omia toiveita jo etukäteen.

PUKEUTUMINEN


Kuvaus toteutetaan kasivhuoneessa, ei siis sisätiloissa. Pyrimme lämmittämään tilaa etukäteen, mutta ulkolämpötilasta riippuen voi olla, ettei lämpö nouse kovin korkealle. Pukeuduttehan siis lämpimästi. Kuvausaika on kuitenkin lyhyt ja päärakennukseen pääsee lämmittelemään ennen sekä jälkeen kuvauksen.


Vaatetuksessa hyviä peruslinjoja on yksinkertaisuus ja mukavuus. Suuria logoja ja värikkäitä printtejä kannattaa välttää.


Kuvauspaikka on neutraalin värinen : vaaleaa ja havuja. Voitte halutessanne siis pukeutua joko enemmän tai vähemmän jouluisasti. Ehkä tonttulakki tai villapaita päälle?


Sisarus ja perhekuvissa voi suosia toisiinsa sopivia sävyjä tai yhtenäistä värimaailmaa.


Miettikää kuvausvaatteiden suhteen teidän näköisiä asuja! Kuvaustilanne on mukavampi kun teillä on luonnollinen olo vaatteissanne ja toisaalta myös kuvista jää paras muisto kun näytätte itseltänne!

Tulethan vain terveenä!


Sairastumisesta voi ilmoittaa joko

info@nxm.fi tai 040-7375557 (Nelli).