MAMA-MINIT

24.5 & 29.5

2024

MAMA

Tämä kuvaus on äideille. Teille ja teidän lapsillenne. Tai pelkälle äidille, odottavalle äidille, isoäidille tai useamman sukupolven äideille.

KUVAUS SISÄLTÄÄ10 min kuvausaika


vähintään 8 jälkikäsiteltyä kuvaa


15x20 taidepaperituloste vapaavalintaisesta kuvasta (mahdollisuus tilata myös muita printtejä)HINTA

95 €

KUVAUSPAIKKAHUOM: Tarkka paikka tarkentuu lähempänä.


Kuvauspaikka on  ulkomiljöössä Lappeenrannassa noin 5 min ajomatkan säteellä keskustasta.

Kuvausajat on sovittu tiiviisti, joten tulettehan paikalle ajoissa!

KUVAUKSEN KULKUKuvausaika on 10 minuuttia, mutta hyvillä etukäteisvalmisteluilla pyritään takaamaan kiireetön ja rento hetki. Saavuthan kuitenkin kuvaukseen ajoissa, jotta olet valmis heti kun kuvausaikasi alkaa.


Kuvauksen aikana ohjaan ja annan vinkkejä olemiseen - tulettepa millaisella kokoonpanolla tahansa. Lyhyt kuvausaika tarkoittaa laajemmista miljöökuvauksista poiketen enemmän asettelua ja hiukan tarkempaa ohjeistusta. Tärkeimmän ohjeistuksen voin kertoa jo tässä vaiheessa:


Olkaa lähekkäin. Pitäkää toisistanne kiinni, paijatkaa hellästi ja halatkaa. Katsokaa toisianne silmiin ja pysähtykää hetkeen.


Tiedän ettei tämä ehkä kuulosta itsestäänselvyydeltä jos mukana on liikkuvaisia pieniä lapsia, mutta kyllä me jotain keksitään 🙃


Lapsi peilaa herkästi aikuisten ilmapiiriä ja tunnette itse lapsenne parhaiten, joten sinun (ja minun!) fiiliksellä on eniten merkitystä.

PUKEUTUMINEN

Paras vinkkini on:

Pukeudu niihin vaatteisiin missä

koet olevasi paras versio sinusta!


Muutama bonusvinkki: Ei suurille ja värikkäille printeille ja logoille. Neutraalit sävyt, löysät helmat/hihat/lahkeet/kaikki ja rennot asut toimivat hyvin kuvissa.


Ollaan ulkomiljöössä, joten tuulta tai ilmanvirettä voi olla, joten liian sliipattu kampaus voi olla hankala. Hiusten hulmuaminen lisää vain tunnelmaa ja luonnollisuutta kuviin!

Hulmuavat helmat

ehkä tuulessa liehuva hame tai rento villapaita?

Neutraalit värit

vaaleat sävyt tuovat pehmeyttä, eikä vaalea ole aina valkoista!

Säähän sopivaa

villapaita, neuleet tai viltti, jonka sisään kietoutua voivat olla paikallaan mikäli Suomen kesä suosii viileämmällä kelillä

Kuvaustilanne on mukavampi kun sinulla on luonnollinen olo valitsemassasi asussa. Myös kuvista jää paras muisto kun näytät omalta itseltäsi.

Tarvittaessa yhteyden saa puhelimitse:

040 7375557

(huomioithan, ettei vastaaminen välttämättä onnistu jos olen juuri kuvaamassa toisen asiakkaan kanssa)

 

 

// Nelli