REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE (GDPR)


Rekisterin ylläpitäjä ja yhteyshenkilö

Nelli Rugojeva

NXM Foto

Y-tunnus 2853662-4

S-posti: nelli@nxm.fi


Rekisterin käyttötarkoitus

NXM Foton asiakasrekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteen hoito ja ylläpito.


Rekisterin sisältö

Rekisteri koostuu sähköposteista, joita käytetään tarjousten ja mahdollisen toimeksiannon toteuttamiseksi. Käyttämällä sivustolla www.nxm.fi olevaa yhteydenottolomaketta tai lähettämällä sähköpostia, antaa asiakas seuraavat henkilökohtaiset tiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumro sekä laskutuksen hoitamiseen tarvittavat tiedot.


Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot rekisteriin saadaan käyttäjältä itseltään yhteydenottolomakkeen, sähköpostin, Facebook-messengerin tai puhelimen kautta.


Tietojen säännönmukainen luovutus

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti ulkopuoliselle.


Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle


Rekisterin suojaus

Rekisteri on tallennettu ja suojattu siten, että vain tietoon oikeutetulla on käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla pääsy tietoihin. Henkilötietojen suojaamiseksi käytetään tarpeellisia turvakeinoja, joita ovat suojattu yhteys, palomuuri, vahvat salasanat sekä huolellinen toiminta.


Tietojen säilytysaika

Tietoja säilytetään siihen asti kun se on tarkoituksenmukaista tai asiakas esittää henkilötietojensa koskevan poistopyynnön suoraan NXM Fotolle esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse.

Kirjanpitoaineistoja säilötään kirjanpitolain mukaisesti.


Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu sekä vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista. Pyynnön voi lähettää rekisteriasoista vastaavalle henkilölle esimerkiksi sähköpostitse www.nxm.fi