Kuvaussopimus

Hinta

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Matkakuluista sovitaan aina etukäteen tilannekohtaisesti. Hinnasto on voimassa toistaiseksi ja pidätämme oikeuden muutoksiin. Tilaushetkellä sovittuihin hintoihin ei tule muutoksia.

Kuvauspaketin sisältö

Kuvauspaketti sisältää etukäteen kirjallisesti sovitun kuvauksen, sovittuun aikaan ja sovitussa paikassa, kuvien jälkikäsittelyn sekä valmiin kuvapaketin digitaalisesti toimitettuna. 

Tekijänoikeudet ja käyttöoikeudet

NXM Foto omistaa kaikki kuvien tekijänoikeudet.

Asiakas saa kopioida ja teettää kuvia toimitetuista, käsitellyistä kuvista rajattomasti omaan käyttöönsä. Kaupallinen käyttö ilman erillistä sopimusta on kielletty. Internetiin lisättäessä kuvien yhteyteen pyydetään lisäämään maininta NXM Fotosta (@nxmfoto).

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla ja hän saa käyttää kuvia portfoliossaan, blogissaan, kuvakilpailuissa sekä muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ilman erillistä lupaa, ellei toisin kirjallisesti sovita. NXM Foto sitoutuu kunnioittamaan asiakkaan yksityisyyttä ja käyttämään tilannekohtaista harkintaa kuvien julkisessa käytössä.

Suunnittelupalaveri

Hääkuvauksen hintaa sisältyy myös suunnittelupalaveri ennen häitä. Tämä pyritään järjestämään kasvotusten, mutta pitkän maantieteellisen välimatkan vuoksi on mahdollista järjestää myös videopalaverina. Pienemmissä kuvauksissa palaveri voidaan hoitaa sähköpostitse.

Tyyli

Valokuvaaja päättää kuvien taiteellisen tyylin vallitsevien olosuhteiden mukaan oman harkintansa mukaisesti parhaimman lopputuloksen takaamiseksi.

Toimitus

Hääkuvat toimitetaan kuuden (6) viikon kuluessa hääpäivästä. Muissa kuvauksissa toimitusaika on kolme (3) viikkoa.

Emme rajaa toimittamiamme kuvia vaan määrä riippuu monesta yksilöllisestä seikasta. Hääkuvauksessa vaikuttavia seikkoja ovat juhlien pituus, päivän tapahtumat sekä esimerkiksi vierasmäärä. Tarkoituksena on luoda mahdollisimman hyvä ja tasalaatuinen kuvakertomus päivästä. Hääpäivän kuvia toimitetaan yleensä noin 600-1000. Pienemmissä kuvauksissa kuvia toimitetaan noin 20-40 riippuen miljöövalinnasta, kuvauksen tyylistä sekä kuvattavien määrästä.

Toimitettavien kuvien valinta on täysin valokuvaajan harkinnassa. Asiakkaalla ei ole oikeutta nähdä kaikkia otettuja kuvia, jos ne eivät valokuvaajan näkemyksen mukaan ole tarpeeksi hyviä teknisesti tai taiteellisesti. Kaikki toimitettavat kuvat jälkikäsitellään ja asiakas saa päivästä valmiit jpeg-kuvat. Kuvat toimitetaan salasanasuojatussa nettigalleriassa.

Valokuvien säilytys

Valokuvaaja on velvollinen huolehtimaan kuvien huolellisesta varmuuskopioinnista. Varmuuskopiointivelvollisuus päättyy 6kk kuvaustapahtuman jälkeen.

Peruutusehdot

Kuvaussopimus on sitova. Mahdollisessa sairaustapauksessa kuvausta siirretään mahdollisuuksien mukaan toiselle ajankohdalle (ei koske tapahtumakuvausta). Mahdollisia varausmaksuja ei palauteta jos kuvaus peruuntuu asiakkaan toimesta.

NXM Foto | Y-tunnus: 2853662-4