Dokumentaarinen hääkuvaus

kuvatarina hääpäivästänne ikuistettuna kahden kuvaajan silmin

kuvaus sisältää koko päivän dokumentaarisen kuvauksen aina aamun valmisteluista illan juhlimisiin saakka

alkaen 1890 €

Vastasyntyneen kuvaus

aseteltuja sekä lifestyle-henkisiä kuvia vauvan ensihetkistä asiakkaan luona kotona

1-3 h kuvausaikaa,
vähintään 30 digikuvaa,
20 € printtilahjakortti

300 €

Miljöö I

30 min kuvausaikaa,
vähintään 30 digikuvaa,
10 € printtilahjakortti

200 €

Miljöö II

lifestyle-henkinen kuvaus,
aikaa hengailuun ja yhdessäoloon

60 min kuvausaikaa,
yksi tai kaksi kuvaajaa
vähintään 50 digikuvaa,
20 € printtilahjakortti

300 €

FAQ

Onko käytössänne studiota?

Ei, emme kuvaa studiossa vaan kaikki kuvaukset toteutetaan joko miljöössä tai asiakkaan kodissa. Myös syys- ja talviaikaan ulkomiljöössä kuvaaminen onnistuu ja varattua aikaa voidaan aina säävarauksella siirtää.

Missä kuvaus toteutetaan?

Kuvauspaikka sovitaan aina tilannekohtaisesti. Meillä on ehdottaa ajankohta ja sääolosuhteet huomioiden kauniita kuvauspaikkoja, mutta kuulemme toki mikäli sinulla on toiveita paikan suhteen!

Matkakulut

Kaikki paketit sisältävät matkakulut kuvauksen sekä suunnittelun tapahtuessa 10 km säteellä Lappeenrannan keskustasta. Muutoin teemme sinulle henkilökohtaisen tarjouksen, joka sisältää matkakulumme toivomaasi kohteeseen.

Mitä dokumentaarinen hääkuvaus sisältää?

Kuvaus sisältää koko päivän dokumentaarisen kuvauksen aina aamun valmisteluista illan juhlintoihin saakka.
Kuvakertomus kertoo niin morsiamen kuin sulhasenkin päivän eri hetkistä, nipoutuen yhteen vihkimisen yhteydessä. Mitä kaasot, bestmanit ja juhlavieraat puuhaavatkaan kun itse keskitytte suuriin hetkiinne?
Kuvaukseen sisältyy suunnittelupalaveri hyvissä ajoin ennen häitä, itse päivän kuvaus kahden kuvaajan voimin sekä +800 jälkikäsiteltyä kuvaa.

Kuvien toimitus

Hääkuvien toimitusaika on 6 viikkoa, muissa kuvauksissa 3 viikkoa.

Kuvat toimitetaan salasanasuojatussa nettigalleriassa, josta kuvia voi selata sekä ladata. Galleriaa voi myös jakaa halutessaan muille, luoda suosikkilistoja tai tilata kuvista korkeatasoisia printtejä.

Maksaminen

Hinnat sisältävät alv 24% ja lasku lähetetään sähköpostitse.

Kuvien oikeudet

Pidätämme itsellämme oikeuden kuvien käyttöön markkinoinnissamme, ellei toisin sovita.

Lahjakortit

Meiltä saat myös lahjakortteja, joko tiettyyn kuvaukseen tai summalle. Lahjakorteista voi tiedustella lisää sähköpostitse tai Lahjakortit-välilehdestä löytyvän yhteystietolomakkeen kautta.

Instax-kameran vuokraus

Tarjoamme vuokralle polaroid-tyyppistä pikafilmikameraa häihin ja muihin juhliin. Pikafilmikameralla toteutat esimerkiksi vieraskirjan tai teet kuvista muulla tavalla juhlien ohjelmanumeron. Olemme päätyneet neliön malliseen filmiin, yleisesti käytettyjen instax mini ja instax WIDE -filmien sijaan. Vanhaa Polaroidia muistuttava neliö on myös viimeisintä FUJIFILMIN mallistoa.

FUJIFILM instax SQUARE -kameran vuokraus
35 € / viikonloppu
FUJIFILM instax SQUARE -filmi
15 € / 10 kuvan kasetti

Kuvat printeiksi

Nettigallerian kautta teillä on myös mahdollisuus tilata kuvista korkealaatuisia printtiversioita. Tilatessanne printtejä meidän kauttamme, tuplavarmistamme aina teetettävät kuvanne, sekä niiden sopivuuden valittuun tulostustapaan. Olemme tarkkaan valinneet materiaalit, joille tuotteet tulostetaan. Haluamme kuvienne saavan arvoisensa viimeistelyn korkealaatuisella tulostuksella ja taidetason paperilla. Valmiit tuotteet saatte noudettua Lappeenrannan Foto Kareliasta, Kauppakeskus Oprista.

Lisätietoja myynnissä olevista kuvakoista sekä tulosteista saatte sähköpostitse!