01 / 10

Heippa,


olemme Nelli & Maksim, aviopari Lappeenrannasta.
Rakastamme yksinkertaisia asioita, valon ja varjojen kontrastia, minimalistista ympäristöä sekä luontoa. Niin ja toisiamme !


Kuvatessamme - oli kyse sitten häistä taikka vastasyntyneistä - pääasiallinen tavoitteemme on tavoittaa oikeanlainen tunnelma. Haluamme taltioida pieniä ja suuria hetkiä tarinoiksi, joissa kiteytyy se kaikki jännitys, rakkaus sekä ilo, jota pääsemme sivusta seuraamaan.


Suurin vahvuutemme on tiiminä työskentely - tallennamme tapahtumat kahden kameran takaa eli kahdesta näkökulmasta. Toisaalta tunnemme myös toisemme perinpohjaisesti, joten voimme työskennellä mahdollisimman saumattomasti. Siinä, missä Maksim keskittyy mahdollisimman hyvään tekniseen tulokseen, kiinnittää Nelli huomiota erityisesti visuaaliseen lopputulokseen ja tunnelman luomiseen pienillä yksityiskohdilla. Pyrimme täydentämään toisiamme ja tuomaan työhömmen molempien näkökulmat.


Kotona myö ollaan äiti ja papa 2016 syntyneille kaksosille. Arvostamme perhettä äärimmäisen paljon ja tämä välittyy varmasti myös tavastamme kuvata myös teitä rakkaidenne kanssa.
Nelli x Maksim