Elämän tärkeintä aikaa

Perhekuvauksessa pyrimme taltioimaan perheenne fiiliksen mahdollisimman onnellisessa asetelmassa. Menemme rauhalliseen ja luonnonläheiseen paikkaan, missä saatte olla perheen kesken ja nauttia yhteisestä ajasta. Kuvaukseen voi ottaa piknik-tarpeet, tai muut vuodenaikaan sopivat varusteet. Kesällä voimme kuvata rannalla missä uiminenkin on sallittua, tai talvella voimme taltioida mäenlaskun riemua.

Tähän sopii:

Miljöö I -kuvaus, joka sisältää noin 30 min kuvausaikaa ja toisen meistä kuvaamassa. Kuvauksessa keskitytään pääasiassa lapseen, mutta myös vanhemmat saattavat galleriassa vilahtaa ja olla mukana!

Miljöö II -kuvaus sisältää taas kuvausaikaa hiukan pidempään, noin 60 min ja meidät molemmat kuvaamassa. Kuvaus on enemmän lifestyle-tyylinen. Taltioidaan teidän perheen yhteistä meininkiä ja olemista rennoin fiiliksin, ilman kiirettä. Liikutaan lasten ehdoilla, seurataan heidän tekemisiään. Juuri tähän kuvaukseen voi hyvin yhdistää esimerkiksi perhepiknikin tai muuta yhteistä tekemistä. Kun kuvaamme yhdessä, pystymme samanaikaisesti saamaan tilanteista hiukan enemmän ja toisaalta myös kuvaamaan samanaikaisesti teitä eri kokoonpanoissa.